Comunicate‎ > ‎

COMUNICAT DE PRESA SIMPOZION MANGALITA

postat 26 nov. 2014, 13:48 de Webmaster DADR Satu Mare   [ actualizat la 26 nov. 2014, 13:48 ]

COMUNICAT DE PRESA

 

SIMPOZION MANGALITA

 

In data de 21 noiemnbrie 2014 orele 1000, in Sala de sedinta a Primariei Satu Mare va avea loc SIMPOZIONUL cu Temele:,,Cresterea porcilor din rasele Mangalita si Bazna” , ,,Ordinul nr.724/2013 privind atestarea produselor traditionale” si ,,Diverse”, iar la final Conferinta de presa.

Evenimentul este organizat de Asociatiile Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice din judetele Maramures si Satu Mare.

Din partea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale participa Domnul Director General Neata Gheoghe si reprezentantii structurilor judetene ale M.A.D.R.: D.A.J si  U.A.R.Z.

Dupa Simpozion se va vizita Targul de produse traditionale din Satu Mare si standurile procesatorilor de carne din rasa Mangalita din judetele Satu Mare si Maramures.

Sunt invitati la Simpozion  toti crescatorii si potentialii crescatori de porci din rasa Mangalita, precum si producatorii de produse traditionale si ecologice.

Au fost invitati sa participe crescatorii de porci din rasa Mangalita din judetele: Satu Mare, Maramures, Bihor si Cluj.

 

                                   

                                                           

                                                                

 

19.11.2014